Vad jag gjort i veckan + helgen och mkt mer<3

Tjena det e jag igen, inte uppdaterat på länge så tänkte att jag passar på nu :). I veckan har det inte hänt så jättemycket, har fått några "beställningar" eller vad man nu kan kalla det :P, har redan blivit klar med 1 så har några kvar och göra. Kommer bli så roligt :).

Idag blev det plugget sen stan med Bella och hennes kompis Lisa, hade jätteroligt :).
I helgen händer det ganska mycket, på fredag är det mys kväll hemma med mamma. På lördag blir det hem till Tessan och fira henne, komm
er bli dunder<3. Sen på söndag så ska jag hänga med mina bröder och dansa på riktigt för första gången och inte skoj dansa som man gör hemma :P hehe.

Jag är väldigt stolt över mig själv, har inte en enda restgrej kvar att göra i skolan, känns underbart att kunna släppa det.
Snart är det så att vi ska ut på praktik och jag har fått på Skaparverkstan, det ska bli jätteroligt, eller inte. Ser verkligen inte fram emot det men man måste ju göra det när det ingår i kursen :/.
Har äntligen börjat satsa mer på träningen än vad jag gjorde förut, jag känner att jag mår mycket bättre av träningen, och börja känna av det mer och mer, så blir nog att fortsätta ett väldigt långt tag till. Keep up the good work or what do you say ;)!

Här kommer också lite bilder på mina senaste teckningar, kommentera om ni gillar dem elr så.
Nu blir det sängen för mig, det var allt för ikväll. Puss och godnatt<3<3

RSS 2.0